Echtparenavond 2018

Op zaterdag 1 december, aanvang 20.00 uur,  vindt onze jaarlijkse grote echtparenavond plaats in het Van der Valk hotel – A4 Schiphol.

Wij verwachten weer veel echtparen. Wij hopen dat alle echtparen zich zullen aanmelden. Noteer de datum nu alvast in uw agenda. Binnenkort wordt per post een uitnodiging naar de echtparen verzonden. Echtparen wier emailadres wij hebben, krijgen ook een uitnodiging per email. De kosten voor het uitgebreide buffet, verzorgd door het hotel, bedragen 30,00 euro per echtpaar.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor deze bijzondere avond.


Met dit formulier kunt u zich opgeven voor de bijzondere echtparenavond van Maranatha Ministries in het van der Valk Hotel, A4 Schiphol. De kosten bedragen per echtpaar 30,00 euro. Na aanmelding kunt dit bedrag overmaken op één van de rekeningen van de gemeente: ING: NL58 INGB 0004 8637 20 / ABN AMRO: NL46 ABNA 0461 0954 40
o.v.v. Naam echtpaar en ‘Echtparenavond 2018’

Aanmelding Echtparenavond 2018

share