Hartelijk gefeliciteerd!

Voorganger SL Hofwijks wordt op op maandag 16 september 72 jaar. Hij heeft het volgende dankwoord geschreven:

Met grote dank aan onze God en Vader en onze geliefde Heer Jezus Christus word ik 72 jaar. Mijn hart is vol dankbaarheid vervuld dat ik op zondag 15 en maandag 16 september,  door alles heen, mijn 72e verjaardag mag gedenken. Ik dank de Heer voor de liefde en kracht die ik al ruim 44 jaar heb mogen ervaren, soms door strijd en ziekte heen. Voor zover ik kan nagaan, is mijn einde in de dienst van en aan de Heer nog niet gekomen.

Met grote dank, liefde, genade en wijsheid van onze God en Vader, zal ik volharden in de geestelijke strijd en overwinning.

Een bijzonder woord van dank aan mijn lieftallige vrouw Eveline, mijn knappe zoon John, de trouwe en lieve leiders van de gemeente, de geweldige medewerkers van de gemeente en bovenal de zeer lieve broeders en zusters van Maranatha.

Wij als Maranatha gemeente feliciteren onze voorganger heel hartelijk met zijn verjaardag. Heel veel zegen, kracht en genade! We love you!

share