Diensten

Elke zondag hebben we een ochtend- en een middagdienst in ons kerkgebouw in Amsterdam West. Iedereen is welkom. En vooral jij bent welkom! De ochtenddienst begint om 10.00 en de middag om 12.30 uur en duren ongeveer twee uur. Doordeweeks hebben we diverse andere bijeenkomsten. Kijk hieronder voor de verschillende tijden en diensten op onze locaties…

Kom zoals je bent en loop gewoon naar binnen en ga zitten waar jij wilt. Een aantal zitplaatsen zijn om logistieke redenen gereserveerd. The service is interpreted for our English speaking members and guests on the balcony. Voor de kerk wordt je welkom geheten door twee broeders met de groet ‘Godszegen’. Dat doen ze bij iedereen. Bij vaste bezoekers, nieuwe gezichten en ook bij voorbijgangers. Welkom en Godszegen!

Lees meer
  • Wees welkom!
  • Voel je vrij!
  • Wees blij!
  • Er is hoop!
  • Get together!
  • Jezus leeft!
ALGEMENE SAMENKOMSTEN TIJDENS DE CORONA-CRISIS
Door het Coronavirus verlopen de samenkomsten in de kerk momenteel anders dan normaal. Daarom is tijdens de Corona-crisis onze Livestream leidend.

KLIK HIER OM NAAR DE LIVESTREAM TE GAAN.

Vanwege Covid-19 en de maatregelen van de overheid zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar in het kerkgebouw. Daarom is registratie voor de samenkomsten nu verplicht. Aanmelden kan hier: https://www.maranatha.nl/aanmelden

De tijden van de samenkomsten zijn (voorlopig):
1e dienst: 10.00 uur
2e dienst: 12.30 uur

 

Naast de zondagsdiensten hebben we ook samenkomsten die soms voor een specifieke doelgroep zijn georganiseerd. Bijvoorbeeld een dienst voor de mannen met een Mannenavond, zo ook voor de vrouwen. Of voor de jongeren met onze NextGen samenkomsten op vrijdagavond. Of tienerdiensten op de zondagochtend in een bijgebouw. Voor de senioren hebben we ook middagen. Of diensten gewoon voor iedereen met een specifiek doel. Zoals lofprijzing, bevrijding of genezing.

Klik hier voor een overzicht van al onze samenkomsten.

Op zoek naar God

Als je op zoek bent naar God? Dan bent je altijd welkom, kom zoals je bent. Raadpleeg het overzicht en de agenda om te zien welke diensten we hebben.

Maranatha Ministries is een goede plek om God te kunnen ontmoeten.

Voorganger S.L. Hofwijks
A’DAM WEST

Maranatha kerk
Cabotstraat 33 Amsterdam West
(nabij het Mercatorplein)

Tijden diensten

Zondag: 10.00 and 12.30 uur
Woensdag (Gebed): 19.30 uur

A’DAM ZUIDOOST

De Morgenster
Holendrechtplein 42
Amsterdam Zuid-oost

Tijden diensten

Zondag: 11.00 uur

ALMERE

Schoolgebouw Het Meesterwerk
El Grecostraat 171
(Tussen de Vaarten)

Tijden diensten

Zondag: 09.30 uur

Neem voor vragen contact met ons op via onderstaand formulier.
Je kan ook even bellen naar het Maranatha kantoor voor meer informatie (Dinsdag t/m vrijdag): +31 20 667 58 58