Veel gestelde vragen

Elke zondag hebben we een ochtend- en een middagdienst in ons kerkgebouw in Amsterdam West. Iedereen is welkom. En vooral jij bent welkom!

Lees hieronder de antwoorden op een aantal veel gestelde vragen. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch (tijdens kantoortijden) via telefoonnummer +31 20 667 58 58 of stuur ons een mail: info@maranatha.nl

Maranatha Ministries is een Evangelische gemeente in Amsterdam. Wij geloven in de bijbel, het Woord van God. De samenkomst bestaat uit zang, dans en prediking uit de bijbel. Ook bidden wij (eventueel met handoplegging) voor zieken, gebondenen en emotioneel verwonde mensen.

Ja, tijdens de algemene diensten op zondag is er kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast hebben de tieners van de gemeente één keer in de twee weken hun eigen samenkomst op zondag. Aan de kinderopvang zijn geen kosten verbonden.

De algemene samenkomsten  en de bijeenkomsten voor de verschillende groepen zijn vrij toegankelijk. Iedereen is van harte welkom en men hoeft niet aan bepaalde eisen te voldoen om de samenkomsten te bezoeken.

Regelmatig worden er conferenties in de gemeente gehouden of wordt het gebouw gebruikt voor concerten en feestelijke bijeenkomsten. Bij een conferentie kan het voorkomen dat u zich eerst moet registreren voor de seminars (over het algemeen zijn de gezamelijke diensten dan vrij toegankelijk). Voor feestelijke bijeenkomsten kan het zijn dat u een (kleine) toegangsprijs moet betalen.

De Maranatha kerk is gelegen in Amsterdam West (Nabij het Mercatorplein). Daarnaast hebben wij een bijeenkomst op zondag in Amsterdam Zuid-Oost en in Almere. Klik hier voor meer informatie.

Jazeker! U kunt onze samenkomsten met een rolstoel bezoeken. Ook hebben wij een toilet speciaal voor rolstoelgangers.

Onze samenkomsten in Amsterdam (West) worden live vertaald naar het Engels en Bulgaars. De vertaalafdeling zal hun uiterste best doen zodat u de gehele dienst kunt volgen.

Graag! Wij willen u graag ontmoeten. Nodig vrienden en familie uit. De toegang is vrij!Youtube Livestream

Facebook Livestream