Next event in:

  • 00 DAYS
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+

Veelgestelde vragen

Wat voor gemeente is Maranatha Ministries?

Maranatha Ministries is een Evangelische gemeente in Amsterdam. Wij geloven in de bijbel, het Woord van God. De samenkomst bestaat uit zang, dans en prediking uit de bijbel. Ook bidden wij (eventueel met handoplegging) voor zieken, gebondenen en emotioneel verwonde mensen.

Is er kinderopvang?

Ja, tijdens de algemene diensten op zondag is er kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Daarnaast hebben de tieners van de gemeente één keer in de twee weken hun eigen samenkomst op zondag. Aan de kinderopvang zijn geen kosten verbonden.

Is de toegang vrij?

De algemene kerkdiensten en de diensten voor de verschillende groepen zijn vrij toegankelijk. Iedereen is van harte welkom en men hoeft niet aan bepaalde eisen te voldoen om de samenkomsten te bezoeken. Regelmatig worden er conferenties in de gemeente gehouden of wordt het gebouw gebruikt voor concerten en feestelijke bijeenkomsten. Bij een conferentie kan het voorkomen dat u zich eerst moet registreren voor de seminars (over het algemeen zijn de gezamelijke diensten dan vrij toegankelijk). Voor feestelijke bijeenkomsten kan het zijn dat u een (kleine) toegangsprijs moet betalen.