Disclaimer


Disclaimer

Deze website is een initiatief van Maranatha Ministries.

Door gebruik te maken van deze website verklaart u akkoord te gaan met de onderstaande voorwaarden en op de hoogte te zijn van onze privacyverklaring.

De informatie die u op de Maranatha Ministries website aantreft is met grote zorgvuldigheid samengesteld.
Maranatha Ministries levert u echter geen garantie dat de informatie op de website te allen tijde volledig en juist is. Indien u fouten op de Maranatha Ministries website aantreft, stellen wij het zeer op prijs dat u dat meldt bij ons secretatiaat of bij de webmaster. Dit kan per e-mail via webmaster@maranatha.nl of telefonisch op 020-667 58 58. Maranatha Ministries kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor schade geleden door foutieve informatie op de website.

De informatie op de Maranatha Ministries website wordt van tijd tot tijd aangepast.
Dat kan betekenen dat er ook wijzigingen plaatsvinden in de inhoud van deze disclaimer en lever- en gebruiksvoorwaarden van diensten die via deze website worden aangeboden. De gewijzigde voorwaarden gaan in zodra deze op de site worden vermeld.

De Maranatha Ministries website bevat links naar websites van derden.
Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Maranatha Ministries kan echter niet instaan voor de bereikbaarheid, de inhoud en het functioneren van de websites van derden.

Mailinglist
Wanneer u staat ingeschreven op de mailinglist van Maranatha Ministries ontvangt u wekelijks de Maranatha eNews in uw mailbox. Daarnaast ontvangt u regelmatig emails met betrekking tot Maranatha Ministries. U kunt zich ten alle tijden afmelden van de mailinglist door onderaan de link in de emails te klikken of door een mail te sturen naar info@maranatha.nl.Youtube Livestream

Facebook Livestream