Samenkomsten in coronatijd

Wij leven duidelijk in bizarre tijden. Gelukkig lijkt het de goede kant op te gaan in Nederland en enkele West-Europese landen.  Wij bidden dat het goed blijft gaan en dat er geen nieuwe golf van corona-infecties  zal plaatsvinden, zoals onlangs nog in Duitsland gebeurd is.

Wij denken ook veel aan en bidden voor Amerika, Zuid-Amerika, waaronder Suriname, India, Israel en de rest van de wereld. 

Wij blijven geloven en belijden dat onze Heer en Vader Zijn kinderen beschermt. Dat neemt niet weg dat wij voorzichtig moeten blijven en goed op onszelf moeten letten. Ik doe vooral een beroep op de jongeren om voorzichtig te zijn. Door bepaalde richtlijnen van de overheid, zouden jongeren kunnen denken dat zij onaantastbaar zijn. Dit virus is verderfelijk en gaat van mens op mens. 

share