Israëlreis 2013

In een dorre woestijn waar er dadels groeien of devoot bezig zijn in de Graftuin in Jeruzalem, alles is mogelijk gedurende onze rondreis door Israël.

Niet voor niets wordt dit het Land van melk en honing genoemd. Een rijk gezegend gebied waar de fruit liefhebbers geheel aan hun trekken komen door de grote verscheidenheid.
De ervaringen die u tijdens deze reis zal opdoen, zullen zeker uw beelden positief over land en bevolking doen bijstellen. Wij als reisleiders zullen in elk geval er alles aan doen om u Bijbels te onderbouwen tijdens deze pelgrimstocht.
Heeft onze lieve Here Jezus, daar werkelijk gelopen, is er een bewijs daarvoor? Bestaat het meer van Galilea echt en drijf je daadwerkelijk op de Dode Zee? Alle vragen die beantwoord zullen worden indien u besluit zich in te schrijven voor onze Pelgrimsreis I LOVE ISRAEL TOUR 2013.
Deze geheel verzorgde rondreis draagt ertoe bij , dat Gods Woord voor u op een andere wijze zal gaan leven.
De ervaring leert dat één keer het land bezoeken niet voldoende is vanwege de vele indrukken die men opdoet. “Er gaat toch zoveel aan je voorbij” is een veel gehoorde uitspraak. Vandaar dat er deelnemers zijn, die niet alleen bidden voor de vrede van Israël maar ook vaker met ons de reis maken. Wees eens eerlijk, precies zoals het kinderliedje dat zegt: “Elke dag met Jezus is rijker dan de dag daarvoor”, zo is ieders beleving elk moment weer in Israël te zijn. Is dit voor u een reden tóch met ons mee te gaan?
Tot ziens in Jeruzalem….

Klik op het AANMELDINGSFORMULIER. Vul die in en mail die naar liesdek@maranatha.nl of stuur die op aan ons kantoor:

Maranatha Ministries t.a.v. G.Liesdek.
Meer en Vaart 318
1068 LG AMSTERDAM

Lees de VOORWAARDEN aan deze reis verbonden.