Next event in:

  • 00 DAYS
  • 00 HR
  • 00 MIN
  • 00 SEC
+

Nieuws

AdvertentieWoensdagavond-website

Woensdagavond samenkomst

U bent van harte welkom tijdens de Woensdagavond samenkomsten in de Maranatha kerk. Deze bijeenkomsten staan vooral in het teken van gebed en beginnen om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

posterJanEriksen-website

Evangelisatieavond

Op zaterdag 10 juni organiseren wij met Gods genade een evangelisatieavond. De spreker is de bekende evangelist Jan Eriksen uit Oostenrijk. De dienst begint om 19.30 uur. Een ieder is van harte welkom.

no-symbol-sign

Geen samenkomst

In verband met de voorbereidingen van ons Liefdemaal is er op woensdag 24 mei geen Woensdagavondsamenkomst. Op woensdag 31 mei bent u weer van harte welkom op onze wekelijkse Woensdagavondsamenkomst.

liefdemaal2017-landscape-600px

Liefdemaal

Deze week vindt ons Liefdemaal plaats op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag. Dit bijzondere gebeuren vindt plaats in de kerk van 11.00 tot 13.00 uur. Het wordt net als voorgaande jaren een bijzondere lunch met zang en een korte bemoediging. Er zal ook volop ruimte voor fellowship zijn. De bijdrage bedraagt € 5,00 voor volwassenen en…

Maranatha Logo

Senioren 

De senioren van de gemeente zijn van harte welkom op de clubochtend van woensdag 17 mei, die plaatsvindt in de kerk. De seniorenbijeenkomsten zijn voor alle gelovigen vanaf 55 jaar. De dienst begint om 10.30 uur en duurt tot ongeveer 12.30 uur.

christian_prayer

Bidden en Vasten 

Zaterdag 13 mei zullen wij vasten en bidden in de Maranatha kerk. De dienst is van 12.00 tot 14.00 uur. U bent van harte welkom.

livestream

Livestream

De woensdagavondsamenkomsten worden ook via Livestream (www.maranatha.nl/livestream) en Facebook (Maranatha Ministries Amsterdam) uitgezonden. De eerste uitzending vond plaats op woensdag 3 mei.

prayer-capture11

Vastendag

Denk aan de gemeentevastendag van zaterdag 13 mei. De gemeente wordt dan opgeroepen om deze dag in bidden en vasten door te brengen. U kunt desgewenst ook sober vasten. Wij hopen van 12.00 tot 14.00 uur samen te komen in de kerk om te bidden voor de gemeente, de gelovigen, de voorganger van de kerk…

opmaak-zondagavondsamenkomst_charlespsd

Bevrijdingssamenkomst

Denk aan onze bevrijdingsdienst van zondag 30 april. Deze avond zal geleid worden door pastor Charles Lepelblad. Naast een kort woord zal er voldoende tijd zijn om te bidden voor de noden van de gelovigen. De dienst begint om 19.00 uur.

three Fried egg in frying pan on wooden table

Mannenontbijt

De mannen van de gemeente, onder leiding van br. Hendrik Sitania,  organiseren een mannenontbijt op 29 april. Het ontbijt is voor iedere man toegankelijk. Toegangskaarten van euro 5,00 zijn verkrijgbaar in de Infokamer.