There is nothing to show here!
Slider with alias Demo not found.

Iedereen is van harte welkom!

Elke zondag hebben we een ochtend- en een middagdienst. Iedereen is welkom. En vooral u bent welkom! De ochtenddienst begint om 10.00 en de middag om 13.00 uur. Doordeweeks hebben we diverse andere bijeenkomsten.

Deze zijn soms voor een specifieke doelgroep georganiseerd. Bijvoorbeeld een dienst voor de mannen met een Mannenavond, zo ook voor de vrouwen. Of voor de jongeren met onze Next Gen samenkomsten op vrijdagavond. Voor de senioren hebben we ook middagen. En ook we hebben ook diensten gewoon voor iedereen met een specifiek doel zoals voor bevrijding en genezing.

Raadpleeg het overzicht en de agenda om te zien welke diensten we hebben. Als je opzoek bent naar God? U bent altijd van harte welkom. Maranatha Ministries is een goed plek om God te kunnen ontmoeten. 

Welkom!ADRES EN ROUTE

Hoe bereik je de Maranatha kerk…MARANATHA MINISTRIES

Maranatha Ministries is een levendige bloeiende multi-culturele kerk. Iedere week komen gelovigen uit heel Nederland met afkomsten van over de hele wereld samen in Bethelkerk aan de Cabotstraat 33 in de Amsterdamse wijk De Baarsjes. Het kerkgebouw werd in 1928/29 gebouwd na ontwerp van architect Ernst Roest  in de beroemde stijl van de Amsterdamse School.

LEES MEER OVER ONS

FEATURED VIDEO

SAMENKOMSTEN

Zondag: 10.00 and 13.00 uur
Woensdag (Gebed): 19.30 uur

LOCATIE

Maranatha kerk
Cabotstraat 33 Amsterdam West
(Nabij het Mercatorplein)


Komende

AGENDAPUNTEN

15sep

Maranatha Basics

zaterdag, Maranatha kerk

BEKIJK ALLE AGENDAPUNTEN

Laatste

NIEUWSBERICHTEN


De gemeente en geld
Nieuws, Overdenkingen

De gemeente en geld

Als er in de christelijke gemeenten over geld gesproken wordt, schijnen sommige gelovigen daar moeite mee te hebben. Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien voor hun gevoel geld iets is dat bij de wereld hoort...

0 / / maart 31, 2023
Maranatha Paasconferentie 2023
Nieuws

Maranatha Paasconferentie 2023

  De voorbereidingen voor de aankomende Maranatha Paasconferentie zijn bijna afgerond. De Paasconferentie is op zondag 9 en maandag 10 april. Er is een uitgebreid programma met diverse sprekers uit binnen- en buitenland. De toegang is vrij...

0 / / maart 24, 2023
Eerlijkheid
Nieuws, Overdenkingen

Eerlijkheid

De kracht van het evangelie is onder andere zichtbaar in de vernieuwing van ons denken. Door het evangelie maken we kennis met nieuwe dingen, ja, met een nieuwe levensstijl. Het oude gaat voorbij en het...

0 / / maart 24, 2023

HOW TO

GET INVOLVED


Welcome to fellowship church of Remittal. It is a real joy for us to meet newcomers and to tell you about all the good things God is doing in our church family. Check out the many ministries offered at Remittal church and get involved! men, women and children. Also find out about Small Groups. Watch all our sermons online and check back for more media resources. Watch, listen or even download them. Don’t miss any of them.
Wat is

ONZE VISIE


De gemeente is een plaats waar verwonde, depressieve of gefrustreerde mensen een thuis vinden in de vorm van hoop, aanvaarding, bemoediging en begeleiding. Een thuis met liefde, verdraagzaamheid en gastvrijheid. Waar we bidden voor zieken en voor bevrijding van hen die zich gebonden voelen aan verslavingen of bezeten zijn van het kwade. De gemeente moet en huis zijn dat volop in de Liefde van onze Here Jezus krachtig staat.

Een thuis waar gelovigen geleid worden tot geestelijke volwassenheid. Via samenkomsten, bijbelschool en studies. Huiskring groepen, seminars en conferenties. De gemeente moet een plaats zijn voor het klaarmaken en toerusten van gelovigen voor de hun bediening in Gods Koninkrijk.

Wat is

ONZE MISSIE


Het is onze visie om Amsterdam en Nederland te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.
Wij kunnen dit bereiken door onze bijeenkomsten op zondag, televisie, radio, etc.

Wat zijn

ONZE KERNWAARDEN


Wij geloven in het onfeilbare Woord van God dat geïnspireerd is door de Heilige Geest. Gods Woord is de waarheid en heeft nog steeds kracht, ook in deze tijd.